Τα Κυπριακά μέσα στο διαδίκτυο : σύγκριση έντυπης & διαδικτυακής εφημερίδας ως προς το οικονομικό περιεχόμενο - Τουλούπη, Έλλη (Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου, Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Επικοινωνίας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2011)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία με τίτλο «Τα κυπριακά μέσα στο διαδίκτυο: Σύγκριση έντυπης και διαδικτυακής εφημερίδας ως προς το οικονομικό περιεχόμενο», εκπονήθηκε από την Έλλη Τουλούπη, φοιτήτρια του η#' εξαμήνου του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του ΤΕΠΑΚ, υπό την επίβλεψη της Δρ. Βάιας Δουδάκη και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2011.Βασικός σκοπός της μελέτης είναι να διερευνήσει εάν οι έντυπες και οι διαδικτυακές εφημερίδες είναι πανομοιότυπες, ή εάν γίνεται λόγος για δύο αυτόνομα μέσα, καθώς επίσης σε ποιο βαθμό οι διαδικτυακές εφημερίδες αξιοποιούν όλα τα χαρακτηριστικά όπου προσφέρει το νέο μέσο.Η παρούσα έρευνα υλοποιήθηκε με ποσοτική ανάλυση, και εξήχθησαν ορισμένα συμπεράσματα για την κυπριακή κοινωνία.
Keywords: Printed newspaper; Online newspaper; Internet; Cypriot society; Έντυπη εφημερίδα; Διαδικτυακή εφημερίδα; Διαδίκτυο; Κυπριακή κοινωνία