Εξερεύνηση του LinkedIn ως Εργαλείου Προβολής και Ανάπτυξης για Γραφίστες: Ανάλυση θετικών λειτουργιών και προτάσεις βελτίωσης - Δημητρίου, Ιωάννα (My University, 2024)
Η πτυχιακή εργασία επικεντρώνεται στην ανάλυση του ρόλου του LinkedIn στην επαγγελματική δικτύωση και προώθηση, εξετάζοντας τις στρατηγικές μάρκετινγκ που μπορούν να ακολουθήσουν οι γραφίστες για την ενίσχυση της παρουσίας τους στο LinkedIn και τη δημιουργία ενός ισχυρού προφίλ. Επιπλέον, γίνεται σύγκριση με άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, που προτιμούν οι γραφίστες για την αποτελεσματική προβολή του έργου τους. Τέλος, εξετάζονται οι πιθανές ελλείψεις του LinkedIn ως πλατφόρμας για την προώθηση επαγγελματιών γραφιστών και προτείνονται βελτιώσεις για την αναβάθμισή του. Μέσω αυτής της έρευνας, αναδεικνύεται η σημασία του LinkedIn στην επαγγελματική ανάπτυξη των γραφιστών και προτείνονται πρακτικές για τη βελτίωση της εμπειρίας τους στην πλατφόρμα.
Keywords: Γραφίστες; αναβάθμιση; LinkedIn; στρατηγικές μάρκετινγκ; ψηφιακός φάκελος (portfolio); Graphic Designers; enhancement; LinkedIn; marketing strategies; digital portfolio