Ο χώρος μου του άλλου - Pericleous, Vicky (My University, 2024)
Το παρόν βιβλίο εκδόθηκε με αφορμή την περιοδική έκθεση "Ο χώρος μου του άλλου" σε διοργάνωση από την εικαστικό επιμελήτρια Στέλλα Χριστοφή και το Σπίτι της Κύπρου, Αθήνα, 16.12.2024—10.01.2025. Σχεδιάστηκε από το studio precarity και τυπώθηκε σε 100 αντίτυπα από το τυπογραφείο Γραφικές Τέχνες Κωστόπουλος. Αθήνα, Δεκέμβριος 2024.
MY SPACE OF THE OTHER
Keywords: Arts; Exhibitions/Publications; Space; Place; In between space; Dialectics between the Self & the Other