Συμπεριληψη στην λίστα του Πανεπιστημίου Stanford - Charalambous, Andreas (My University, 2026)
Στις λίστες της ομάδας του Πανεπιστημίου Stanford περιλαμβάνονται οι κορυφαίοι/ες 100.000 επιστήμονες παγκοσμίως από όλα τα επιστημονικά πεδία, καθώς και το 2% των κορυφαίων ερευνητών/τριών του επιστημονικού τους υποπεδίου https://www.cut.ac.cy/news/article/?contentId=536640
Keywords: World's Top Scientists