Διαδικτυακό Σύστημα Godtrader - Ζαχαρία, Μηνάς (Τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2019)
Η ιστοσελίδα Godtrader είναι ένα web application, που ως βασικό σκοπό της, έχει την πώληση προϊόντων. Τα προϊόντα χωρίζονται στις εξής κατηγορίες Ψάρεμα, Κυνήγι και Πεζοπορία. Στη ιστοσελίδα αυτή μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα, όμως για να τα αγοράσουν πρέπει να έχουν το δικό τους λογαριασμό. Επίσης, μετά την αγορά των προϊόντων, πρέπει και να τα αξιολογήσουν. Στην ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιείται ο αλγόριθμος SurPRISE,, και πιο συγκεκριμένα ο αλγόριθμος SVD, ο οποίος βάση των αγορών του κάθε χρήστη εμφανίζει στην αρχή της λίστας τα προϊόντα που ενδιαφέρουν τον πελάτη ώστε στην επόμενη του αγορά αν ενδιαφέρεται για κάτι που έχει αγοράσει ξανά να τον διευκολύνει. Ο τρόπος που γίνεται αυτό είναι βάση των αξιολογήσεων του πελάτη, δηλαδή όσο πιο ψηλή είναι η βαθμολογία που θα δώσει στα ανάλογα προϊόντα αυτά θα εμφανίζονται πρώτα.
Keywords: Godtrader; Αλγόριθμος; SVD; SurPRISE