Ραδιοφωνική Παραγωγός - Γλωσσικά Ακούσματα - Papa, Elena (My University, 2026)
Έχω την επιμέλεια και παρουσίαση εκπομπής στο ραδιόφωνο του ΤΕΠΑΚ , για την προώθηση των προγραμμάτων και εκδηλώσεων του Κέντρου Γλωσσών.