Choose4Greece - Gemenis, Kostas; Triga, Vasiliki; Djouvas, Constantinos; Tsapatsoulis, Nicolas; Manavopoulos, Vasilis; Konstantinidis, Ioannis; Katsanidou, Alexia (My University, 2023)
Το Choose4Greece είναι μία σύγχρονη, διαδικτυακή εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί για τις Βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023. Ο σκοπός του Choose4Greece είναι να βοηθήσει τους πολίτες να εξετάσουν με ποιον τρόπο οι πολιτικές απόψεις τους ταιριάζουν με αυτές των πολιτικών κομμάτων και να τους επιτρέψει να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις των κομμάτων στις εκλογές.
Keywords: Elections; Political parties; Voting advice applications