Ιριδύων - Μούγη, Ελισάβετ (My University, 2023)
Η ενότητα των έργων μου με τίτλο Ιριδύων, περιλαμβάνει τα εξής μέσα: φωτογραφία, βίντεο, ήχο, κινούμενη εικόνα, κολλάζ και ψηφιακό κολλάζ. Δημιουργούνται μεταβαλλόμενοι χώροι έχοντας σαν αφετηρία το υγρό στοιχείο και την έννοια της ρευστότητας. Αναπτύσσονται οι νέοι αυτοί χώροι από την πραγματική τους μορφή σε μια πιο φανταστική. Κύρια χαρακτηριστικά της δουλειάς είναι η επανάληψη, το άπειρο πεδίο χώρου και το μοτίβο. Η ίδια διαδικασία ανατροφοδοτεί τους ίδιους τους χώρους που δημιουργούνται. Τα βίντεο αποτελούνται από μια συνεχόμενη εικόνα ενώ τα κολλάζ μου είναι σταθερά, τα οποία μετατρέπονται προσθέτοντας τους πολλαπλές επιστρώσεις. Δημιουργείται μια σχέση μεταξύ φύσης και τεχνολογίας τόσο στο θεωρητικό αλλά και στο πρακτικό κομμάτι της δουλείας. Αλλάζει συνεχώς, αναπτύσσεται και η πορεία καθοδηγεί την εξέλιξη του έργου.
Keywords: Φωτογραφία; βίντεο; ήχο; κινούμενη εικόνα; κολλάζ; ψηφιακό κολλάζ