ραδιοφωνική εκπομπή 'Γλωσσικά Ακούσματα ' στο cut-radio - Papa, Elena (My University, 2026)
Επιμέλεια εβδομαδιαίας εκπομπής του Κέντρου Γλωσσών με καλεσμένους και θέματα που αφορούν το έργο του Κέντρου Γλωσσών και τα προγράμματά του.