Ανάπτυξη ιστοσελίδας για διαχείριση των αναγκών ενός γυμναστηρίου - Χριστοδούλου, Στέφανος (My University, 2024)
Στην παρούσα πτυχιακή εργασία , γίνεται μια ανάλυση για το ένα λογισμικό διαχείρισης των αναγκών ενός γυμναστηρίου και των χρηστών του. Όπου ο διαχειριστής του γυμναστήριου μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση στα μέλη όπου είναι εγγραμμένα στο γυμναστήριο, να βλέπει τις συνδρομές του και να προβάλει ανακοινώσεις στους χρήστες . Επίσης το λογισμικό επιτρέπει να βλέπει τις εισπράξεις και τις δαπάνες του γυμναστηρίου, των εξοπλισμό του καθώς και τα μελή όπου εγγραφήκαν. Το λογισμικό διαχείρισης του γυμναστηρίου είναι ένα πλήρες σύστημα όπου προβάλει τα μέλη, τις συνδρομές, τις δραστηριότητες καθώς και τις εγκαταστάσεις. Έχει σχεδιαστεί για γυμναστήρια ή κέντρα που αφορούν την εκγύμναση του σώματος. Το λογισμικό παρέχει λειτουργίες όπως , η εισαγωγή πελατών από τον διαχειριστή, εγγραφή στο γυμναστήριο από τους πελάτες, έγκριση εγγραφής από διαχειριστή , προβολή πληροφοριών σχετικά με του πελάτες , καταγραφή του εξοπλισμού και προβολή εργαζόμενου προσωπικού.
Keywords: Λογισμικό; Γυμναστήριο