Οικοδομώντας την εικόνα μιας πόλης. Μελέτη περίπτωσης: Λεμεσός - Μάρκου, Μαριάννα (Department of Communication and Internet Studies, Faculty of Communication and Media Studies, Cyprus University of Technology, 2015)
Η εργασία αυτή ασχολείται με την οικοδόμηση της εικόνας της Λεμεσού, μέσα από το διαδραστικό έργο, που πραγματοποιείται αυτό το διάστημα στην πόλη. Το συγκεκριμένο έργο ονομάστηκε Energetic Limassol, και ξεκίνησε από πρωτοβουλία 7 επιχειρηματιών της Λεμεσού. Η μελέτη βασίζεται στη θεωρία της ανταγωνιστικής ταυτότητας, της εικόνας και της φήμης ενός τόπου, του Simon Anholt (2010).
Keywords: City branding; Energetic Limassol; Image Making; Limassol Branding; Εικόνα Λεμεσού