Εξαγορά Μη εξυπηρετούμενων δανείων από Ιδιωτικές Επιχειρήσεις - Αριστοδήμου, Μαρία (Τμήμα Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας, Σχολή Χρηματοοικονομικών και Διοίκησης, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2018)
Βασικός σκοπός της εν λόγω πτυχιακής εργασίας, αναφέρεται σχετικά η συλλογή, αξιολόγηση και συζήτηση στοιχείων στο πλαίσιο της ανάλυσης των δεδομένων της εξαγοράς των Non Performing Loans (Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων) από ιδιωτικές επιχειρήσεις διαχείρισης περιουσίας και προστασίας των δανείων αυτών για όφελος των τραπεζών.Ως εκ τούτου, η εργασία διαχωρίζεται σχετικά σε τέσσερα (4) κεφάλαια, με (1) την Έννοια και τα Χαρακτηριστικά των Non Performing Loans NPL (Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων) και τους Λόγους Δημιουργίας τους στην Εποχή της Οικονομικής Κρίσης, το (2) στις Επιπτώσεις των Non Performing Loans NPL (Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων) στις Τράπεζες και Εξαγορά Αυτών από Ιδιωτικές Επιχειρήσεις. Στο (3), η Μεθολογία Έρευνας και στο (4) τα Αποτελέσματα Έρευνας.
Keywords: Μη εξυπηρετούμενα δάνεια; Ιδιωτικές επιχειρήσεις διαχείρισης περιουσίας