Περιβαλλοντικές πολιτικές σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο με έμφαση στις περιβαλλοντικά επιβλαβείς επιδοτήσεις για την Κύπρο - Χατζηκυριάκου, Ελεάνα (Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Περιβάλλοντος, Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος,Τεχνολογικό πανεπιστήμιο Κύπρου, 2017)
Στα πλαίσια της εκπόνησης Μεταπτυχιακής Διατριβής, όπως απαιτείται για την απόκτηση Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διαχείριση Ενεργειακών Πόρων από το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Περιβάλλοντος του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, έγινε λεπτομερής έρευνα και εκπόνηση της διατριβής με θέμα "Περιβαλλοντικές πολιτικές σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο με έμφαση στις περιβαλλοντικά επιβλαβείς επιδοτήσεις για την Κύπρο".
Keywords: Διαχείριση ενεργειακών πόρων; Περιβαλλοντική πολιτική; Επιδοτήσεις; Κύπρος