Διερεύνηση της σεξουαλικής δραστηριότητας των γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης - Ανδρέου, Στεφανία (Τμήμα Νοσηλευτικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2012)
Η σεξουαλική δραστηριότητα των γυναικών επηρεάζεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Σκοπός της παρούσας εργασίας υπήρξε η διερεύνηση της σεξουαλικής δραστηριότητας των γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Keywords: Έγκυος γυναίκα--Σεξουαλική συμπεριφορά; Pregnant women--Sexual behavior