Διερεύνησης των παραγόντων που επηρεάζουν τη δημιουργία εταιρικής σχέσης μεταξύ μαίων και γυναικών - Hadjigeorgiou, Eleni (My University, 2013)
Εισαγωγή: Η ανάπτυξη της εταιρικής σχέσης μεταξύ μαιών και γυναικών δίνει τη δυνατότητα στις μαίες να προάγουν τα δικαιώματα των γυναικών, να είναι συνήγοροι τους και να τους παρέχουν ποιοτική περιγεννητική φροντίδα. H «εταιρική σχέση» είναι καινούργια έννοια στη φροντίδα μητρότητας και είναι σημαντικό να εντοπιστούν οι παράγοντες που επηρεάζουν τη δημιουργία αυτής της σχέσης. Σκοπός: Να διερευνηθούν οι παράγοντες που επηρεάζουν τη δημιουργία εταιρικής σχέσης μεταξύ μαιών και γυναικών.
Investigation of factors affecting the creation of partnership between midwives and women
Keywords: Μαίες; Γυναίκες; Εταιρική σχέση