Χημικές ουσίες και υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο της εργασίας - Μουστάκα, Ελένη; Ζάντζος, Ι.; Sarafis, Pavlos; Malliarou, Maria (My University, 2009)
Η παρουσίαση των κινδύνων που διατρέχει το προσωπικό, το οποίο διαχειρίζεται χημικές ουσίες όπως είναι τα απολυμαντικά και τα αντισηπτικά στο χώρο του Νοσοκομείου, καθώς και η επισήμανση των μέτρων προστασίας, των κανόνων ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται αλλά και των προτύπων που πρέπει κάθε νοσοκομειακός χώρος να επιβάλλει ώστε να δημιουργούνται όλες οι κατάλληλες προϋποθέσεις για εργασία σε ένα ασφαλές περιβάλλον, το οποίο ακολουθεί τους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας στην εργασία
Keywords: Χημικές ουσίες; Υγιεινή; Ασφάλεια; Χώρος εργασίας