Art Athina 2023, Group Show invited and curated by Gallery LTECGallery/MAMA CONTEMPORARY, - Pericleous, Vicky; Hadjigeorgiou, Yioula; Savva, Andreas; Rapti, Jasmine; Zerdevas, Takis; Pirini, Zoi (My University, 2023)
H Art Athina ιδρύθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης το 1993 και αποτελεί μία από τις παλαιότερες φουάρ της Ευρώπης. Η ισχυρή θεσμική της παρουσία φαίνεται σήμερα εξίσου από την ίδια την φουαρ, που φιλοξενεί ελληνικές και διεθνείς γκαλερί και από τις παράλληλες δράσεις και προγράμματα που πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια του έτους.Η επισκεψιμότητα της φουάρ ανέρχεται περίπου στους 40000 επισκέπτες.
Keywords: Arts