Wedding manager - Παπανικολάου, Κώστας (Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2016)
Το αντικείμενο που πραγματεύεται αυτή η πτυχιακή εργασία είναι η κατασκευή ιστοσελίδας για την διαχείριση ενός γάμου (wedding manager). Η ιστοσελίδα θα είναι μορφοποιημένη και σχεδιασμένη έτσι ώστε να είναι εύχρηστη στους επισκέπτες, στους οποίους θα παρέχονται πολλές δυνατότητες και επιλογές προς την διαχείριση ενός γάμου, επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα εξαγωγής διάφορων δεδομένων από τα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook,Gmail) όπου ο χρήστης διατηρεί κάποιο προφίλ για την ευκολότερη και γρηγορότερη διαχείριση του γάμου. Πιο συγκεκριμένα, για την υλοποίηση αυτής της ιστοσελίδας έχει γίνει χρήση των γλωσσών προγραμματισμού HTML, PHP, JavaScript, και CSS (γλώσσα μορφοποίησης της παρουσίασης). Για την δημιουργία, αποθήκευση και την εμφάνιση πληροφοριών έχει χρησιμοποιηθεί η γλώσσα προγραμματισμού βάσεων δεδομένων SQL και διάφορα «ερωτήματά της».
Keywords: Wedding manager; Δημιουργία ιστοσελίδας; Facebook; Gmail