EducatioNext ISSN: : 2653-9403 - (:unkn) unknown (My University, 2026)
το EducatioNext προτίθεται να είναι κοιτίδα εκπαιδευτικής προσφοράς για το σχολείο, τον εκπαιδευτικό, την κοινωνία. Σκοπεύει να αποτελέσει δεξαμενή ποιοτικών πόρων για την Εκπαίδευση, βασισμένο στη μεθοδολογία και τις αξίες της επιστημονικής σκέψης για την Εκπαίδευση