Θρησκευτικός - Προσκυνηματικός & Πολιτιστικός Τουρισμός - Pericleous, Katerina (My University, 2026)
Πρόκειται για 16ωρo πρόγραμμα κατάρτισης στον Θρησκευτικό - Προσκυνηματικό & Πολιτιστικό Τουρισμό, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου κατά την περίοδο Ιουνίου-Σεπτεμβρίου 2022.