Οργάνωση τελικής ανασκόπησης έργου DOMUS - σύστημα Τεχνητού Υγροβιότοπου - Vyrides, Ioannis (My University, 2026)
Σκοπός του έργου DOMUS ήταν η δημιουργία του πρώτου τεχνητού υγροβιότοπου στην Κύπρο για επεξεργασία υγρών αποβλήτων με φυσικές διεργασίες. Ο τεχνητός υγροβιότοπος υλοποιήθηκε και στην τελευταία περίοδο του έργου έγιναν τα εγκαίνια. Ο συντονιστής του έργου για την Κύπρο ήταν το ΤΕΠΑΚ. https://dialogos.com.cy/ydroviotopos-epexergasias-lymaton-sta-choletria/ https://www.taxidromos24.com/2020/07/27/%CE%B5egkainia-texnhtoy-igroviotopou-apo-ton-kadi/