(:unas) unassigned - Makris, Konstantinos (My University, 2021)
Μέλος της τεχνικής οργανωτικής επιτροπής διεθνούς συνεδρίου στην Αμερική (σελίδα 6-7 https://intlexposurescience.org/wp-content/uploads/2019/02/ISES-2017-program_FINAL.pdf )