Δημιουργία και προβολή περιεχομένου χρησιμοποιώντας μέσα κοινωνικής δικτύωσης - Αποστόλου, Μαρία (Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών,Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών,Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2013)
Οι κοινωνικές τεχνολογίες δίνουν τη δυνατότητα σε δημιουργούς να προβάλουν και να προωθήσουν το περιεχόμενό τους. Ερευνώ τη χρήση των τεχνολογιών αυτών και βλέπω πως χρησιμοποιούνται από καλλιτέχνες γενικά αλλά και από καλλιτέχνες φοιτητές του ΤΕΠΑΚ μέσω ερωτηματολογίου. Οι καλλιτέχνες μέσω των κοινωνικών δικτύων προβάλουν τα έργα τους, λαμβάνουν κριτική, συνάπτουν συνεργασίες και γνωριμίες, επεκτείνουν τον κύκλο τους σε παγκόσμιο επίπεδο και αναπτύσσουν στενότερη σχέση με το κοινό τους από ότι τα παλιότερα χρόνια.
Keywords: Social media; Technology