Η πορεία της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής από την ίδρυση της ως σήμερα - Καραθανάση, Κωνσταντινιά; Sarafis, Pavlos; Malliarou, Maria (My University, 2010)
Η ανάδειξη του ρόλου της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής στη πορεία της Νοσηλευτικής στην Ελλάδα.
Keywords: Σχολή αξιωματικών νοσηλευτικής; Ιστορία; Νοσηλευτική