Ασφάλεια στο διαδίκτυο - Παντελή, Γαλάτεια (Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών, Σχολή εφαρμοσμένων Τεχνων και Επικοινωνίας,Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2017)
Στην παρούσα πτυχιακή εργασία έχω ερευνήσει τους κινδύνους που υπάρχουν μέσα στο διαδίκτυο καθώς και τις συνήθειες των ατόμων νεαρής ηλικίας μέσα σε αυτό. Ο στόχος της συγκεκριμένης πτυχιακής διατριβής είναι να δημιουργήσω οποιοδήποτε πολυμεσικό υλικό της επιλογής μου το οποίο να έχει θέμα την “Ασφάλεια στο Διαδίκτυο”. Η έρευνα και η βιβλιογραφική ανασκόπηση έχουν καθορίσει την απόφαση μου για το πολυμεσικό υλικό το οποίο θα αναπτύξω. Στην δική μου περίπτωση το πολυμεσικό υλικό που επέλεξα να δημιουργήσω είναι μια ιστοσελίδα η οποία απευθύνεται κυρίως σε άτομα εφηβικής ηλικίας και μέσο κειμένου, βίντεο και quiz θα τους διδάσκει ποιοι είναι οι πιο συχνοί και σοβαροί κίνδυνοι που υπάρχουν μέσα στο διαδίκτυο και με ποιους τρόπους μπορούν να τους αντιμετωπίζουν και να τους αποφεύγουν.
Keywords: Ασφάλεια; Κινδύνοι; Εφήβοι; Διαδίκτυο; Security; Risks; Teenagers; Internet