Φορέας Ελέγχου Διαφήμισης - (:unkn) unknown (My University, 2026)
Ο Φορέας Ελέγχου Διαφήμισης είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία με κύριο αντικείμενο τον έλεγχο των διαφημίσεων που προβάλλονται στην Κύπρο ώστε να διασφαλίζεται ότι αυτές είναι νόμιμες, ευπρεπείς και έντιμες, ότι δημιουργούνται με πνεύμα κοινωνικής ευθύνης και λένε την αλήθεια. Ο ΦΕΔ λειτουργεί πάνω από 10 χρόνια. Μέχρι σήμερα έχουμε εξετάσει πάνω από 200 παράπονα και στο site μας υπάρχουν δημοσιευμένες πάνω από 90 αποφάσεις.