Web application IronHouseGym - Καλογήρου, Παντελής; Μιχαήλοβ, Πλάμεν (My University, 2025)
Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η ανάπτυξη μιας διαδικτυακής εφαρμογής για την καλύτερηεξυπηρέτηση τωνμελώντουγυμναστηρίου IronHouseGymμε αφορμή το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του είναι φιλος μας. Η εφαρμογή αυτήδίνειτηδυνατότητα στουςχρήστες να ανανεώνουντησυνδρομήτουςεύκολα και γρήγορα μέσωδιαδικτύου, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία στηγραμματεία τουγυμναστηρίου. Επιπλέον, περιλαμβάνει μια μίνιηλεκτρονική αγορά (e-shop), όπου τα μέλη μπορούν να επιλέξουν και να παραγγείλουνσυμπληρώματα διατροφής και σχετικά προϊόντα, μεδυνατότητα παραλαβής από τογυμναστήριο. Η εφαρμογή υλοποιήθηκε μεσύγχρονεςτεχνολογίεςδιαδικτύου, προσφέροντας φιλικό περιβάλλον χρήσης, ασφαλή διαχείριση δεδομένων και βελτιωμένηεμπειρία εξυπηρέτησης. Τοέργοστοχεύει να καλύψειτις αυξημένες ανάγκεςψηφιοποίησης των υπηρεσιώντουγυμναστηρίου και να διευκολύνειτόσο τα μέληόσο και το προσωπικό του όσο και την καλύτερη διαφήμιση του στον κόσμο με σκοπό να προσελκύσει καινούργια μέλη.
Keywords: ironhousegym; web application