Cyprus Healthcare Business Awards 2024 - Middleton, Nicos (My University, 2026)
Bronze, Kατηγορία «Προσφορά στην Υγεία από ΜΚΟ» για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα καλλίεργειας δεξιοτήτων επικοινωνίας σε επαγγελματίες περιγεννητικής υγείας, Baby Buddy Communicators (Συντονιστής Ακαδημαϊκού προγράμματος), κύριο παραδοτέο του Ευρωπαϊκου προγράμματος Baby Buddy Communicators (Erasmus+), σε συνεργασία με την ΜΚΟ και εταίρο του προγράμματος Birth Forward.
Keywords: Service to society