Occupational therapy toolkit: έντυπα ασθενών και οδηγίες θεραπείας - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Η Ελληνική έκδοση συνοδεύεται από ένα γλωσσάρι το οποίο δημιουργήθηκε για τη διευκόλυνση του θεραπευτή, καθώς για αρκετούς από τους όρους, όπως τα βοηθήματα, δεν υπήρχε επίσημη μετάφραση και για τους οποίους και έχει γίνει απόδοσή τους από την ομάδα μας.