In a Nutshell - Korae, Eva (My University, 2026)
Δημιουργία σκηνικών από Εύα Κοραή για τη παράσταση In a Nutshell που δημιούργησε και σκηνοθέτησε η Έλενα Αλεξάνδρου για Sexpectations 6o Διεθνές φεστιβάλ χορού και περφόρμανς