Βιομηχανικές Χρήσεις του Layser cutter στην παραγωγή εμπορεύσιμων προϊόντων - Moraris, Emilios (Cyprus University of Technology, 2018)
Ο βασικός σκοπός αυτής της έρευνας είναι η σε βάθος κατανόηση της μεθοδολογίας και λογικής του laser cutting και η χρήση του για παραγωγή ενός εμπορεύσιμου προϊόντος που εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα της τεχνικής για απόδοση βέλτιστων αποτελεσμάτων με ελάχιστο κόστος και χρόνο.
Keywords: Laser Cutting; Product Design