Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας, ΤΕΠΑΚ 2023 - Middleton, Nicos (My University, 2026)
Ο θεσμός των Βραβείων "Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας" εγκρίθηκε από τη Σύγκλητο του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου με στόχο να αναγνωρίσουν την προσφορά ακαδημαϊκών μελών και να ενθαρρύνουν περαιτέρω την ανάπτυξη πρωτότυπων, ποιοτικών και αποτελεσματικών μεθόδων διδασκαλίας εντός της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΤΕΠΑΚ. Η πρώτη προκήρυξη έγινε εντός του 2023.
Keywords: Education