Member - Makris, Konstantinos C. (My University, 2026)
Μέλος της τεχνικής οργανωτικής επιτροπής διεθνούς συνεδρίου στην Αμερική (σελίδα 6-7 https://intlexposurescience.org/wp-content/uploads/2019/02/ISES-2017-program_FINAL.pdf )