Το Αδρανές Συντριβάνι - Περικλέους, Βίκυ (My University, 2021)
Η ατομική έκθεση της Βίκυς Περικλέους με τίτλο «Το αδρανές σιντριβάνι», επιστρέφει στην Art Seen. Σε αυτήν αναδεικνύεται μία σειρά εντάσεων ανάμεσα σε αφηγήσεις και περιεχόμενα, καθώς κινείται ταυτόχρονα μέσα σε εικόνες, χώρους και τόπους, εντός και πέραν της γκαλερί. Αυτές οι χωροχρονικές πράξεις εισηγούνται ένα σύστημα κινητικότητας κατά μήκος χώρων και χρονικοτήτων, όπως σε μια μετά- γεωγραφική αντίληψη. Η έκθεση δεν εξετάζει μόνο τους χώρους αυτούς και την παραστατικότητα τους αλλά και τους χώρους που προκύπτουν ενδιάμεσα.