Συμμετοχή σε επιτροπές διεθνών συνεδρίων/εκθέσεων/φεστιβάλ_CLONE - Antoniou, Kyriakos (My University, 2026)
Μέλος στην επιστημονική επιτροπή (scientific committee) για το διεθνές συνέδριο: 47th Annual International Academy for Research in Learning Disabilities (IARLD) Conference https://cyprusconferences.org/iarld2025/committees/