Iστοσελίδες Eλλήνων Bουλευτών κατά την Προεκλογική Περίοδο 2004 - Δεμερτζής, Νικός; Γαζή, Αγγελική; Διαμαντάκη, Κατερίνα; Σαρτζετάκης, Νεκτάριος (My University, 2005)
Στην Ελλάδα, όπως και στις περισσότερες δυτικές χώρες, η χρήση του διαδικτύου αποτελεί πλέον απαραίτητο κομμάτι του σχεδιασμού μιας προεκλογικής καμπάνιας. Στόχος της παρούσας έρευνας είναι η διερεύνηση του τρόπου με τον οποίο οι Έλληνες βουλευτές χρησιμοποίησαν το νέο μέσο κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών της 7ης Μαρτίου 2004. Αξιολογήθηκαν 57 προσωπικές ιστοσελίδες βουλευτών κατά το χρονικό διάστημα 15 Φεβρουαρίου-5 Μαρτίου 2004. Από την ανάλυση των δεδομένων διαπιστώθηκε ότι το ηλεκτρονικό πολιτικό μάρκετινγκ δεν ανατρέπει τις υπάρχουσες ανισότητες μεταξύ των Ελλήνων βουλευτών. Απεναντίας, φαίνεται να ενισχύει τις ανισότητές τους, ως προς την αντίθεση κέντρου-περιφέρειας, τη σειρά εκλογής και την κατοχή υπουργικού αξιώματος.