Organizing Committee - Mouzouropoulos, Theseas (My University, 2026)
Οι Τυπογραφικές Μέρες8 καταφθάνουν για ένα διήμερο γεμάτο με τη χαρά της έρευνας και της δημιουργίας. Το ετήσιο, καθιερωμένο ραντεβού υπόσχεται για μια ακόμα χρονιά να μας εμπνεύσει, επαναπροσδιορίζοντας τις μελέτες, τα όρια και τις διαδικασίες της δημιουργικής παραγωγής με έμφαση στην Τυπογραφία. Στη φετινή διοργάνωση, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, 5.00–8.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο 2, Κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος του ΤΕ.ΠΑ.Κ. (Θέμιδος και Ιφιγενείας γωνία στη Λεμεσό) θα μας ξεναγήσουν στο έργο τους οι Studio Dolphins, Άρτεμις Ελευθεριάδου, Νικόλας Ιωάννου και Αντρέας Πιτσιλλίδης. Η διημερίδα διοργανώνεται από τα Ερευνητικά εργαστήρια ΕΕΣΟΕ (Ερευνητικό Εργαστήριο Σημειωτικής και Οπτικής Επικοινωνίας) και ΕΕΓΓΕ (Ερευνητικό Εργαστήριο για τη Γλώσσα και τη Γραφιστική Επικοινωνία) του Τμήματος Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και υποστηρίζεται από την Ένωση Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρου (ΕΓΕΚ).