ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ 38ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, 2011 - Mpouzika, Meropi (My University, 2026)
Στο πλαίσιο πανελλήνιου συνεδρίου, απονομή βραβείου καλύτερης ερευνητικής εργασίας με τίτλο: Αξιολόγηση γνώσεων Νοσηλευτών Επείγουσας και Εντατικής Φροντίδας για τη διαχείριση τραυματία εγκύου
Keywords: Sciences