Προεδρεύουσα - Papadima, Aspasia (My University, 2026)
Προεδρία της 1ης συνάντησης της Ειδικής Επιτροπής: καθορισμός υποψηφιοτήτων Προεδρία της 2ης συνάντησης της Ειδικής Επιτροπής: συνεντεύξεις υποψηφίων Εκλογή νέου μέλους ΔΕΠ Σύνταξη Πρακτικών