Δημιουργία νέας εταιρικής ταυτότητας για τα κυπριακά ταχυδρομεία - Ιωάννου, Ζήνωνας (Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών, Σχολή εφαρμοσμένων Τεχνων και Επικοινωνίας,Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2017)
H πτυχιακή εργασία είχε ως στόχο τη δημιουργία μιας πιο αποτελεσματικής εταιρικής οπτικής ταυτότητας για τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, που να συνάδει με τη σύγχρονη εποχή. Η νέα οπτική ταυτότητα και γλώσσα ήταν αναγκαίο να βασίζεται σε πρότυπα και αρχές που ακολουθήθηκαν και ακολουθούνται από εδραιωμένες και επιτυχημένες εταιρικές ταυτότητες, και έτσι στα πλαίσια της διαδικασίας ανάπτυξης μελετήθηκαν και τηρήθηκαν κάποια από αυτά τα πρότυπα. Όλα τα στοιχεία που απαρτίζουν τη νέα οπτική ταυτότητα σχεδιάστηκαν με γνώμονα το χαρακτήρα της υπηρεσίας και έχουν ως σκοπό να συνδράμουν στη βελτίωση και τον εκμοντερνισμό της εικόνας της.
Keywords: Κυπριακά Ταχυδρομεία; Οπτική ταυτότητα; Cyprus Post; Visual language