'Ενωση Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρου (ΕΓΕΚ) - (:unkn) unknown (My University, 2026)
H Ένωση Γραφιστών & Εικονογράφων Κύπρου (ΕΓΕΚ) είναι η επίσημη ένωση επαγγελματιών γραφιστικής & εικονογράφησης στην Κύπρο που εργοδοτούνται από εταιρείες και οργανισμούς ή ενεργούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή είναι εκπαιδευτικοί στον τομέα της γραφιστικής ή/και εικονογράφησης. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: cagdi.org.cy