Papoutsa, Christiana - (:unkn) unknown (My University, 2026)
Η Χριστιάνα Παπούτσα είναι μέλος της ερευνητικής ομάδας του Δρ. Διόφαντου Γλ. Χατζημιτσή (Αν. Καθ.) καθώς και ερευνητικός συνεργάτης στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής συμμετέχοντας σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα του Τμήματος. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας (ΕΚΠΑ). Στη συνέχεια φοίτησε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Χημεία και Τεχνολογία Περιβάλλοντος» του ΕΚΠΑ για την απόκτηση του οποίου εκπόνησε διπλωματική εργασία με θέμα τη μελέτη των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της μονάδας αφαλάτωσης της Λάρνακας στην Κύπρο. Από τον Ιούλιο του 2009 εργάζεται στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ως Μεταπτυχιακός Συνεργάτης και έχει εργασθεί στα πλαίσια διάφορων ερευνητικών προγραμμάτων. Από το 2003 έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε διάφορα συνέδρια με θέματα σχετικά με την περιβαλλοντική χημεία και τη δορυφορική τηλεπισκόπηση και είναι μέλος της «Παγκύπριας Ένωσης Χημικών». Σήμερα είναι υποψήφια διδάκτορας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην παρακολούθηση των επιφανειακών υδάτων της Κύπρου καθώς και στη μελέτη και τον εντοπισμό της ρύπανσής τους με δορυφορική παρακολούθηση.