Διαδικτυακό Κατάστημα - Σάββα, Γιώργος (My University, 2022)
Η εμβέλεια του συστήματος θα είναι για όλους τους κατοίκους της Κύπρου-Ελλάδας καθώς ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να αγοράσει άμεσα με το να παραγγείλει τα προϊόντα και να του αποσταλούν με μεταφορική. Το λογισμικό προσφέρει την δυνατότητα στον διαχειριστή να προσθέσει νέα προϊόντα ή να τροποποιήσει τα υφιστάμενα. Μπορεί να προσθέσει νέους πελάτες και εκπτωτικά κουπόνια. Μπορεί να δει τις παραγγελίες και να ενημερώσει τον πελάτη που παράγγειλε για την κατάσταση της παραγγελίας του. Μπορεί να δει “προτεινόμενες αλλαγές” που είναι ένας αλγόριθμος που του προτείνει κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην σελίδα του για αύξηση των πωλήσεων. Τέλος μπορεί να δει διάφορες αναφορές σχετικά με τις παραγγελίες. Το λογισμικό από πλευράς του πελάτη του δείχνει όλα τα προϊόντα είτε εξαντλημένα είτε διαθέσιμα. Τον ενημερώνει για προσφορές σε προϊόντα. Του δίνει την δυνατότητα αποθήκευσης προϊόντος στα αγαπημένα ή στο καλάθι καθώς και την αγορά των προϊόντων καθώς και την δυνατότητα σύγκρισης των προϊόντων. Από πλευράς των εταιρειών, οι εταιρείες έχουν τις ίδιες δυνατότητες όπως και ο πελάτης αλλά επιπρόσθετα μπορούν να πληρώσουν μερικό ποσό των προϊόντων που παρήγγειλαν και για τις εταιρείες γίνεται αυτόματα έκπτωση 10%
Keywords: E-shop; Html; Php; Ajax; Jquery; Js