Η επαγγελματική εξουθένωση που βιώνει το νοσηλευτικό προσωπικό στις μονάδες εντατικής θεραπείας - Αγαθαγγέλου, Άντρη (Τμήμα Νοσηλευτικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2012)
Οι παράγοντες που σχετίζονται με την εμφάνιση της επαγγελματική εξουθένωσης στο νοσηλευτικό προσωπικό στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας έχουν μελετηθεί σε παγκόσμια κλίμακα.
Keywords: Νοσηλευτικό προσωπικό; Επαγγελματική, εξουθένωση; Νursing staff; Burnout, Professional