Οι επιδράσεις της μουσικοθεραπείας στη σχιζοφρένεια - Ελευθερίου, Ξένια (Τμήμα Νοσηλευτικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2012)
Η μουσικοθεραπεία είναι μία ψυχοθεραπευτική μέθοδος η οποία χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια για την αντιμετώπιση διάφορων διαταραχών. Ανάμεσα σε αυτές και στη σχιζοφρένεια, που αποτελεί μία από τις πιο σοβαρές ψυχικές διαταραχές.
Keywords: Ψυχοθεραπεία και μουσική; Νοσηλευτική; Μουσικοθεραπεία; Psychotherapy and music; Nursing; Music therapy