Διερεύνηση απόψεων νοσηλευτικού προσωπικού σχετικά με την εισαγωγή ηλεκτρονικού υπολογιστή στην εργασία - Ζυγά, Σοφία; Λαβδανίτη, Μαρία; Αρμπούζης, Σπύρος; Tσάρκος, Ζώης; Σπυράκη, Αναστασία; Σαράφης, Παύλος; Μαλλιαρού, Μαρία (My University, 2010)
Πρόκειται για ερευνητική εργασία που έχει σαν σκοπό τη διερεύνηση των αντιλήψεων του νοσηλευτικού προσωπικού μετά από εισαγωγή και χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή στην εργασία. Διαφαίνεται ότι οι νοσηλευτές ανταποκρίνονται θετικά στην ιδέα της χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή στην καθημερινή κλινική πρακτική, θεωρώντας ότι θα αποτελέσει εργαλείο που θα τους βοηθήσει στην παροχή ποιοτικής φροντίδας υγείας.
Keywords: Αντιλήψεις; Χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή