Master of Science (MSc) σε: «Πληροφορική Υγείας-Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας», Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Νοσηλευτικής, Αθήνα, Ελλάδα, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Νοσηλευτικής, Αθήνα, Ελλάδα - Kyranou, Maria (My University, 2026)
Master of Science (MSc) σε: «Πληροφορική Υγείας-Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας»