The Athens Zine Bibliotheque - Panayides, Omiros (My University, 2026)
Η Athens Zine Bibliotheque είναι μια αναγνωστική βιβλιοθήκη για φανζίνς και μικρές ανεξάρτητες εκδόσεις από όλο τον κόσμο, η οποία δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2014 από την ομάδα These Are A Few Of Our Favorite Things (Παναγιώτα Θεοφιλάτου & Τάσος Παπαϊωάννου) και έχει έδρα την Αθήνα. Στη Σίκινο θα παρουσιαστούν επιλεγμένα zines φωτογραφίας, τέχνης, εικονογράφησης, καθώς και ανεξάρτητα περιοδικά ποικίλης θεματολογίας.