Νοσηλευτική διεργασία - Sarafis, Pavlos; Malliarou, Maria (My University, 2010)
Τα θέματα που πραγματεύεται το παρόν σύγγραμμα στοχεύουν να συμβάλουν αποφασιστικά στην ομαλή εισαγωγή των νέων φοιτητών στη Νοσηλευτική Επιστήμη, καθώς και στην επαγγελματική πρόοδο κάθε επαγγελματία υγείας ή εκπαιδευτικού σε σχετικό επαγγελματικό πεδίο. Η έκθεση ιδεολογικών ζητημάτων και σύγχρονων τάσεων, σε μια εννοιολογική συνταύτιση με ύφος επιστημονικό προσπαθούν να διαμορφώσουν ένα άριστο μεθοδολογικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία υγείας, αλλά κυρίως για το νέο φοιτητή της Νοσηλευτικής.
Keywords: Nursing; Philosophy; Health education; Communication in nursing; Nursing diagnosis; Nursing assessment; Stress management