Co-Founder and Event Organizer - Mouzouropoulos, Theseas (My University, 2026)
Το ProtoType 3 Art & Design International Conference ειναι μια πρωτοποριακό συνέδριο, μοναδικό στο ειδός του για την κοινότητα της τέχνης και του σχεδιασμού, όπου κορυφαίοι διεθνής και τοπικοί δημιουργοί θα μοιραστούν ιδέες και τεχνικές μέσα από διαλέξεις, εργαστήρια και δημιουργικές αλληλεπιδράσεις. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει διαλέξεις από σημαντικά μέλη της δημιουργικής κοινότητας που θα εξερευνήσουν θέματα όπως τα συναισθήματα πίσω από τα δημιουργικά εμπόδια, η ισορροπία μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας, οι διακριτικές ισορροπίες και οι προκλήσεις της δημιουργικής διαδικασίας, και οι δυνατότητες σύνδεσης του αναλογικού με τον ψηφιακό κόσμο. Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου, η πρώτη μέρα της διοργάνωσης θα ξεκινήσει με επισκόπηση πορτφόλιο (portfolio review) από τον Javier Jaén. Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 16 Νοεμβρίου, η δράση μεταφέρεται στο Εργαστήριο Γραφιστικής του ΤΕΠΑΚ όπου ο Σταύρος Κυπραίος θα καθοδηγήσει ένα workshop character design που γιορτάζει τη μοναδικότητα, την έκφραση, και τη συλλογική δημιουργικότητα.